Snabb leverans100 dagars returrättFri frakt från 649 kr.

Vanliga frågor

Här kan du se svar på de vanligaste frågor våra kunder ställer

Våra produkter

Vilken storlek ska jag välja?

Vuxen storlek:
Våra tofflor till vuxna (Stl. 36-46) är lite stora i storlekarna. Om du brukar använda två olika storlekar så rekommenderar vi att du väljer den mindre. Till exempel: Om du brukar använda 38-39, så köp ett par i storlek 38.

Barn:
Barnskorna är normala i storlekarna men om ditt barn normalt har storlek 33 och dom är lite för små, så rekommenderar vi att du köper storlek 34/35.

Vilken sorts sula har ulltofflorna för vuxna?

Våra ulltofflor för vuxna (stl. 36-46) har en 2 mm tjock sula gjord av mocka

Vilken sorts sula har ulltofflorna för barn?

Våra ulltofflor för barn (stl. 24-35) har en sula med halkskydd som är förstärkt med gummi

Vilket material är tofflorna gjorda av?

Våra skor är gjorda av 100% merinoull, med sulor av mocka. Dom är handgjorda och tillverkade i Europa.

Alla våra ulltofflor har naturliga färger och inga kemikalier. Detta gör att det kan förekomma lite färgskillnad på våra produkter, men vi ser alltid till att matcha färgerna med minimum 99%.

Var kommer ullen ifrån och är den mulesing-fri?

Ullen som vi använder i våra tofflor kommer från små gårdar runt om i Europa, främst från länder som Tjeckien, Slovenien och Slovakien. Själva produktionen av tofflorna sker i Europa, och så har det varit sedan vi startade 2013.

Vår ull är 100% fri från mulesing. Den är också ECO Friendly-certifierad, vilket innebär att alla varor är testade och godkända. Detta garanterar även renheten i ullen och dess helt naturliga ursprung. Alla produkter är tillverkade av 100% merinoull och sulorna är gjorda av mocka. Alla våra tofflor är i naturliga färger, eftersom vi inte vill använda konstgjord färgning. Detta gör också att det kan vara små färgskillnader från produkt till produkt, men vi strävar efter att så mycket som möjligt träffa samma färg.

Kan man tvätta tofflorna i maskin?

Vi skulle inte omedelbart rekommendera maskintvätt. Normalt rekommenderar vi, om du behöver tvätta tofflorna, att du gör det för hand med ulltvättmedel. Kläm sedan försiktigt ur dem i en handduk och låt dem torka platt.

Leverans

Vem levererar min order?

Vi använder Bring / DHL Express

Posten har tappat bort min order?

Om din order har försvunnit hos DHL / Bring så kontakta deras kundservice. Vi skickar en ny leverans till dig

Vad händer om jag inte kan hämta ut min order i tid?

Om du inte kan hämta din order så blir den skickad i retur till oss. Vi erbjuder att skicka den till dig igen när du har betalat ny frakt.

Retur & Reklamation

Jeg har ångrat mitt köp. Vad gör jag?

Om du ångrar ditt köp så kan du returnera din vara till oss via vår returportal. Kom ihåg att informera oss om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka.
Du har 100 dagars öppet köp när du handlar hos oss. Om du vill byta din vara så kan du alltid göra det så länge varan inte är defekt och i samma skick som när du mottog den.

Returadressen är (OBS: Vi kan bara ta emot paket som skickas direkt till adressen):

DDP
/ THE COZY SHEEP /
Pumpvägen 2
24341 Höör
Sverige

Du kan använda Post Nord Skicka Lett för din retur
(Klicka här)

Vänligen markera din leverans med ditt namn

Jag vill byta till en annan storlek?

Om du fått fel storlek så kan du byta till en ny på vår returportal. När vi har mottagit varan och den är tillbaka på vårt lager så skickar vi automatiskt din nya vara till dig.

Felanmäla en vara?

Om du har fått hem en vara som är defekt så ber vi dig att fotografera felet och skicka det till oss. När vi har mottagit bild på skadan och godkänt reklamationen så skickar vi en ny vara till dig.